Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo atrakcyjna przekąska na sobotni wieczór.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Por po oczyszczeniu i odcięciu zbędnych elementów wrzucamy do wrzątku, na około 1 minutę.
Kroimy na równe kawałki i rozkładamy na części.
Faszerujemy wcześniej ugotowanym ryżem i kawałkami wędzonego łososia. Zwijają tak by przypominało sushi.