Do góry

Dania główne Przepis na:

POSTNE NALEŚNIKI

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15424

Dodano: 05.02.2009

Odsłon: 4877

Wyśmienite na Wigilię i nie tylko.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki umyć, pokroić, usmażyć na oleju z cebulą. Doprawić do smaku.

  2. Z mąki, wody i oleju zrobić ciasto naleśnikowe. Usmażyć placki.

  3. Na każdy naleśnik nałożyć pieczarki i złożyć na 4. Podsmażyć na złoty kolor.

  4. Gotowe naleśniki można ozdobić keczupem i zieleniną. Pyszne.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń