Do góry

Dania główne Przepis na:

Potrawka chińska

Dania główne

Autor: jagna25

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano: 22.08.2008

Odsłon: 1805

Danie w sam raz na szybki obiad.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety umyć, osuszyć, pokroić w dość dużą kostke. Cebulke posiekać, zeszklić na oleju, dodać mięso. Gdy mięso się zrumieni dodać kukurydze i fasole z zalewą. Dusić 10 minut, po tym czasie dodać koncentrat i przyprawy do smaku. Ryż ugotować, odcedzić, rozdzielić na tależe i polać potrawką. SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń