Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie dla amatorów grzybów i smaku dyni. Jeden z wielu sposobów podania grzybów. Niech Ci się nigdy nie znudzą;)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 303
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 103
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 484
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 303
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 103
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 484
Składniki
Dynię oczyść, obierz, pokrój w drobną kosteczkę. Oczyść grzyby, pokrój.
Przygotowane składniki wrzuć na rozgrzany olej, smaż, około 8 -10 minut.
Dodaj masło, duś jeszcze 2 min. Następnie podlej bulionem i duś, aż cały płyn wyparuje.
Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem. Podawaj z pieczywem.