Do góry

Zupy Przepis na:

Potrawka dyniowo grzybowa

Zupy

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20675

Dodano: 02.04.2009

Odsłon: 1033

Bardzo smaczne danie dla amatorów grzybów i smaku dyni. Jeden z wielu sposobów podania grzybów. Niech Ci się nigdy nie znudzą;)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Dynię oczyść, obierz, pokrój w drobną kosteczkę. Oczyść grzyby, pokrój.

  2. Przygotowane składniki wrzuć na rozgrzany olej, smaż, około 8 -10 minut.

  3. Dodaj masło, duś jeszcze 2 min. Następnie podlej bulionem i duś, aż cały płyn wyparuje.

  4. Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem. Podawaj z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń