Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wędlinę(jakąkolwiek może być to co mamy w lodówce) pokroić i podsmażyć bez dodawania tłuszczu w dużym garnku. W trakcie pokroić surową marchewkę w talarki grubości 1mm i dodać do wędliny. Całość mieszamy od czasu do czasu i kroimy papryki różnokolorowe na słupki o długości mniej więcej centymetr. Dodajemy to do garnka a następnie kroimy cukinie w półokrągłe plasterki i dusimy z resztą warzyw Kolejno dodajemy posiekany por a na końcu kapustę pekińską dosyć drobno posiekaną. Gdy wszystkie warzywa będą już miękkie dodajemy do smaku przyprawy i przecier pomidorowy. Jeszcze chwilkę gotujemy Smacznego