Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 176
Polecam.
Odsłon: 852
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 138
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9260
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 176
Polecam.
Odsłon: 852
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 138
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9260
Składniki
Mięso pokroic w grubą kostkę ( jak na gulasz), posolić i obsmażyć aż złapie kolor.
Do mięsa dołożyć- cebulę w kostkę, paprykę w półkrążki szer. 1 cm, pomidory w kostkę - całość doprawić i smażyć około 5 min na dużym ogniu mieszając.
Zawartość patelni wzbogacić śmietaną i wciąż smażyć a właściciwe dusić na dużym ogniu przez kolejne 5-10 min.
Danie smacznie się komponuje z ryżem lub kaszą.