Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 133
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7247
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 161
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 185
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 133
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7247
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 161
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 91
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 185
Składniki
Mięso, warzywa i pieczarki pokroić.Mięso podsmażyć na oleju.Dodac grzyby,zrumienic,zdjąć z patelni.Na ten sam tłuszcz wrzucić cebule,zeszklic,posypać mąką,zasmażyć.Dodać wino,600 ml wody i rosół.Włożyć warzywa,gotować 12 min.Dodać mięso,pieczarki,śmietanę i natkę,podgrzać.Przyprawić do smaku,podawać.