Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 91
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 91
Składniki
Jarzyny obrać i pokroić w słupki, pierś umyć i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać jarzyny, pierś i dusić ok 20 min. pod przykryciem. Następnie doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami, wszystko zalać śmietaną i gotować aż się śmietana zredukuje. Można podawać z ziemniakami, ryżem czy też makaronem, jak kto woli. Smacznego