Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna potrawka na imprezę jako urozmaicenie.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 64
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 64
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Składniki
Gotuję żołądki do miękkości, następnie kroję je na drobne kawałki.Wywar z żołądków zostawiam
Następnie na oleju smażę cebule, pieczarki, każdy kroi cebule i pieczarki według uznania. Następnie wrzucam do tego wywaru wszystko czyli żołądki, cebulę, pieczarki, kiedy trochę się to pogotuje wrzucam pomidory w puszcze najlepiej bez skóry.. Ja zawsze jeszcze dodaje trochę koncentratu pomidorowego dla koloru. i na końcu dodaje przyprawy. Gotuje to na małym ogniu przez jakiś czas kiedy wszystko będzie miękkie. Mozna zaklepać mąką jeśli jest za rzadka potrawa, ja tego nie robię.
mam podane duze wielkości tej potrawy, bo robiłam na imprezę. Potrawkę można zmniejszyć o połowę. życze smacznego!!!