Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, słodkie zapomnienie... z aromatycznymi jabłkami i amarantusem- jesień nadchodzi! :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 183
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 183
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać i ugotować, a następnie zblendować z dodatkiem cynamonu i nerkowców.
Jabłka obrać ze skórki, zetrzeć na tarce (na dużych oczkach) i wymieszać z kaszą.
Uformować małe kuleczki i obtoczyć w amarantusie.