Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super przystawka do potraw mięsnych,
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 175
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 175
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Składniki
Ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dobrze odcisnąć sok,dodać 3-4ząbki zmizżdzonego czosnku,sól 2 łyżki oliwy ,ja daję odrobinę soku z cytryny , 600 gr jogurtu naturalnego gęstego ,świeży koperek .
Wszystko razem wymieszać ,włożyć do lodówki na parę godzin i gotowe