Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
Składniki
Krakersy pokrusz na małe kawałki ( ale nie na miał),
Dodaj do krakersów 2 puszki mleka i dobrze wymieszaj.
Dodaj do krakersów i mleka stopione (ostudzone) masło i dokładnie wymieszaj.
Przełóż wszystko do formy (ja piekę w teflonowej formie do tarty, więc nie smaruję jej tłuszczem) .
Na wierzchu posyp rozdrobnionymi orzechami i je lekko wciśnij w wierzch ciasta.
Piecz 30 minut w temperaturze 180 stopni.