Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,prawdziwie polska zupa z prawdziwków.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 65
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 183
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 231
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 413
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 65
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 183
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 231
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 413
Składniki
Grzybki oczyścić,umyć szybko pod bieżącą wodą.Pokroić na części.
Masło rozpuścić w garnku,w którym gotujesz zupę
Grzybki włożyć do garnka i zesmażyć na maśle mieszając,żeby nie przywarły
Podlać wodą dołożyć sól,pieprz,vegetę,Gotować ok.30min
Zatrzepać wodą z mąką,ponownie doprowadzić do wrzenia
Dodać śmietanę i posiekaną pietruszkę.Jeśli zupa jest mało kwaśna doprawić sokiem z cytryny.Dodać łyżkę masła.Podawać z makaronem typu wstążki,łazanki.SMACZNEGO!!
Uwaga! Zupę można serwować w Wigilię wykorzystując prawdziwki mrożone(ja tak robię)