Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg grilowany

Dania główne

Autor: grzesiekwroc

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 73

Dodano: 20.12.2007

Odsłon: 6356

Bardzo dobry i prosty do zrobienia Pstrąg ...

Składniki

  • pstrąg, 1
  • cebula, 1
  • Piczarka, 3
  • boczek, 0,5
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Czyścimy Pstraga z łusek. Następnie przygoowywujemy farsz z Cebuli, pieczarek i boczku.Smażymy wszystko dodając pieprz i sól. Następnie rozpuść czosnek granulowany w oleju (Najlepiej jest mieć świeży zblendrowany z olejem) i namaczaj nim pstrąga. Później do pstrąga włóż ten przygotowany farsz...Smaż go na grillu ( no teraz to chyab zostaje nam patelnia grillowa ) Życzę smacznego...:) Rybkę polecam jeść z frytkami i surówką z kiszonej kapusty....

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wojtula 19 stycznia 2008 Wędkarzu muchowy
Jak i łososia ,pstrąga,węgorza i tudież wilelu innych smacznych nie do końca ryb
Z poważaniem
Płetwonurek czasami kłusownik z uprawnieniami
starym już

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

grzesiekwroc 28 grudnia 2007 Zalezy kto co lubi....Sól i Pieprz z przypraw bardzo banalne....Folia? Piekarnik? Grill o wiele wiele lepszy...zalezy kto co lubi...:) Ppozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

grzesiekwroc 24 grudnia 2007 Wiesz gdybys wiedzial co sie robi z granulowanym czosnkiem to bys tak nie pisal....a frytki z kapusta kiszona dałem dla domwoych przepisów bo to najprosciej....

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń