Do góry

Dania główne Przepis na:

pstrąg na szybko

Dania główne

Autor: elug11

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano: 18.01.2009

Odsłon: 2607

szybko,zdrowo i smacznie na obiad, kolację przy świecach a nawet na wielkie imprezy rodzinne-zachwycisz każdego !!!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Sprawić rybkę nasolić ,odstawić na kilkagodzin (można odrazu tylko więcej natrzeć sola). tak przygotowaną rybkę układamy na foli aluiniowej do wnętrza ryby wkładamy jedną gałązkę natki (w całości), 1,5 łyżeczki masła, jeśli ktoś lubi to można dać również cebulkę w krążkach. rybę posypujemmy z wierzchu pieprzem i zawijamy w folii. pieczemy ok 20 min 220 stopni. podajemy z cytrynką. To już od ciebie tylko zależy jak przybierzesz ale najładniej komponuje się rybka na szczępiastej , zielonej sałacie ;0). Smacznego !!! danie można też grilować

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń