Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
Składniki
Oczyszczone pstrągi posypać wegetą.
Ucinamy folię aluminiową takiej długości by pstrąg nie był zwinięty w niej ciasno.
Pstrągi posypać wegetą , ułożyć w natłuszczonej folii (każdego osobno) obłożyć wiórkami masła.Folię zacisnąć tak żeby utwożyć z niej rękaw a ryby miałły dużo luzu.
Piec w piekarniku nagrzanym do 200st. ok.30min.
Pstrągi skropić cytryną i podawać z bialym pieczywem. SMACZNEGO