Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg ziołowy

Dania główne

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20675

Dodano: 03.02.2009

Odsłon: 4066

Warto wypróbować ten przepis ze względu na jego ogromne właściwości odżywcze i zdrowotne.

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pstrąga sprawić, ugotować go w przyprawionej wodzie. Rybę delikatnie wyjąć a wywar zredukować do objętości 0.5 l., przecedzić, rozpuścić w nim żelatynę i schłodzić. Zimną rybę udekorować i zalać zastygającą galaretą. Wstawić do lodówki na min. 5 h.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń