Do góry

Dania główne Przepis na:

pulpety z kapusta

Dania główne

Autor: sonina

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 7

Dodano: 11.08.2009

Odsłon: 2069

Bardzo proste a lepsze jak gołąbki

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapustę poszatkować na cienkie wióreczki. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać ,na końcu dodac kapustę i przyprawy. Musi być dość ostro

  2. Uformować pulpety dość duże, obsmażyć na oleju na złoty kolor ze wszystkich stron.

  3. Włożyć do głębokiego naczynia , przelać również tłuszcz ze smażenia i uzupełnić wodą. Pod koniec gotowania dodać koncentrat i doprawić sos przyprawami na ostro.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

boghna2 18 sierpnia 2009 Brzmi obieujaco i czas przygotowania krudszy niz golabki :]

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 11 sierpnia 2009 zgadza się , prostsze i lepsze od gołąbków

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń