Do góry

Desery Przepis na:

Pychotka

Desery

Autor: tati

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 10.09.2008

Odsłon: 3870

palce lizac

Składniki

  • woda, budynie 2, galaretka cytrynowa, kremowka, biszkopyt, smietanfix , cukier waniliowy, kasia, cukier
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. 4 szklanki wody +szklanka cukru ugotowac z 2 budyniami smietankowymi i galaretka, odstawic do ostygniecia, pozniej utrzec z kasia. Blaszke wyłozyc biszkoptami, na to masa , ubita kremowka , i petit berii polac polewa z cukru pudru. zycze smacznego... ciasto przechowywac w lodowce

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń