Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca, kolorowa, smaczna.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 64
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 64
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Składniki
warzywa zszatkować: cebulę, por, marchewkę, kukrydzę czosnek i podsmażyć na oliwie z oliwek w większym garnku. Podczas smażenia warzywa zmniejszą swoją objętość wydobędzie sie smak i niesamowity zapach. Dodajemy wywar warzywny i wkrajamy ziemniaki np w kostkę, po 45 minut gotowania zupkę można zmielić blenderem na krem rozlać do miseczek na srodku wlać niewielką ilość smietany (w kształcie ślimaczka, lub łyżeczka nałożyć jogut) posypac pietruszką i można smakować. Wersję wegetarianska mozna wzbogaćić dodajac do zupy podsmażony boczek, szynkę lub inną wędlinę. Smacznego