Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę kroimy w kostkę i razem dusimy około 30 min.Dodajemy pieprz, sól ,chili i kostkę rosołową według uznania. Następnie mieszamy śmietanę i łyżkę mąki z wodą i zagęszczamy cały farsz.Tak przygotowany farsz nakładamy na przygotowane wcześniej naleśniki i zawijamy w "kopertki".Układamy w brytfance.Nastawiamy piekarnik na około 180 stopni i wkładamy naleśniki posypane serem żółtym.Pieczemy puki ser się nie roztopi.Ja polewam buritos ketchupem.Polecam.Pycha!!!!!! Ja robie ciasto na naleśniki z 3/4kg mąki,jednego jajka, szklanki mleka i w zależności od tego,jak chcę aby było grube ciasto dodaje wody.Doprawiam do smaku solą i pieprzem.