Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ;)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1816
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1816
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Ciasto francuskie rozwałkować , dość cienko, kroimy w prostokąty o wielkości 10 cm x10cm , smarujemy rozmąconym jajkiem , posypujemy cukrem i cynamonem , ciastko zwijamy z obuch stron w tzw oczka , smarujemy jajkiem ,kroimy na małe kawałki i w wkładamy do nagrzanego do 200st. piekarnika i pieczemy 15 minut .