Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny sos czosnkowy, który pasuje do każdej potrawy mięsnej, surowych warzyw, pizzy ...... sos jest raczej kaloryczny ale kto by tam liczył kalorie :))
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14113
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14113
Składniki
wszystkie składniki mieszamy ze sobą, ja czosnek przeciskam przez praskę, ale można go zmiażdżyć, jeżeli sos wyjdzie zbyt rzadki należy zwiększyć ilość majonezu, jak ktoś lubi ostrzejszy bądź mniej ostry należy odpowiednio dodać więcej bądź mniej ząbków czosnku. Robi się piorunem i jest naprawdę pyszny życzę smacznego