Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zostało mi pare nalesników i miały zastąpic makaron do zupy ale nie chciało mi sie gotowac zupy a zostal mi olej ze smażenia kotletów i tak powstały "chipsy"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Zwinąć naleśniki w ruloniki i pokroić w paski od 0,5 do 1 cm,rozwinąć smarzyć na rozgrzanym oleju parę minut potrząsając od czasu do czasu patelnią aż "chipsy " ładnie się zrumienią. Można użyć oleju pozostałego z innego smażenia,można dodać zaromatyzować olej czosnkiem. Doskonale też zastępują grzanki w zupie kremowej.