Do góry

Przekąski Przepis na:

"Kanapowa" pasta jajeczna II

Przekąski

Autor: Poziomka

Przepisów i artykułów: 43 Ocena: 5464

Dodano: 25.03.2008

Odsłon: 6318

Wariacje na temat...

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo. Odsączone oliwki i kapary siekamy (lub wrzucamy do blendera), posiekane wrzucamy do głebokiego talerza miseczki). Jajka wrzucamy do blendera, dodajemy majonez, rozdrabniamy (lub ścieramy na drobnej tarce, ale dopiero na sam koniec dodajemy majonez) wrzucamy do oliwek i kaparów, mieszamy. Doprawiamy do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ferrero 30 sierpnia 2011 Pycha najlepsza pod słońcem jeśli chodzi o pasty. Nie spodziewałam sie niczego specjalnego ale zrobiłam to ze względu na kapary, które uwielbiam i oliwki. Cudo. Świetne przepisy pozostale też

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ferrero 30 sierpnia 2011 Pycha, po prostu pycha. Nie spodziewałam się za bardzo niczego aż tak pysznego. Nie dodałam Fit upu bo nie miałam ale i bez tego jest super

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń