Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja,danie na przyjecie:)Ja robiłam na Święta:)))))
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 160
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 32
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 71
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 44
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 160
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 32
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 71
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 44
Składniki
Dość duży garnek i rondel,to na początek:))))
kiełbasę pokroić w dość gruba kostkę,dusić w rondlu i przełożyć do garnka.pieczarki pokroić w kostkę dość dużą,doprawić na ostro i w tym samym rondlu dusić do odparowania sosu po czym przełożyć do garnka z kiełbasą.cebule pokroić w kostkę jak pozostałe składniki i udusić przyprawiając wegetą,również przełożyć.ogórek konserwowy również pokroić dość grubo,dodać do garnka>).Czerwoną fasolę,opłukać pod bierzącą wodą i przełożyć do reszty,wymieszać składników.przyprwić przecierem pomidorowym i przyprawami na ostro i dusić jeszcze wszystko razem tak około 10 minut,