Do góry

Dania główne Przepis na:

"Zrazy" schabowe z pieczarkami

Przepis dnia 2009-06-12
Dania główne

Autor: Tosca

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1920

Dodano: 08.06.2009

Odsłon: 29550

Alternatywa dla zwykłych schabowych. Soczyste i aromatyczne. Sekret tkwi w prostocie. :)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokrojone pieczarki usmażyć na maśle z dodatkiem soli i pieprzu. Kotlety cienko rozklepać, posolić i solidnie popieprzyć. Nadziewać usmażonymi pieczarkami. Smażyć na oleju na złoty kolor.

  2. Świetnie smakuje z kartofelkami i dużą ilością natki pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń