Do góry

Zupy Przepis na:

"Zupa ogorkowa niezwyczajnie zabielona"

Zupy

Autor: Ewel

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 10

Dodano: 02.08.2008

Odsłon: 1580

"Oryginalna zupa"

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. *Do gotujacego sie wywaru dodajemy starta na tarce marchew, pokrojone w kostke ziemniaki i zabek czosnku. *Gdy ziemniaki beda miekkie, wyjmujemy czosnek i dodajemy starte na tarce ogorki. *Gotujemy przez 15 min. *Zdejmujemy z ognia, doprawiamy i zabielamy majonezem dla lepszego smaku. *Przed podaniem posypujemy koperkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń