Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na sezon jesienno-zimowy do filizanki kawy czy kubka goracej herbatki;)
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 37
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 323
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 37
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 323
Składniki
1/2 szklanki mleka i 250g mąki wymieszać z pozostałymi składnikami i odstawić do podrośnięcia na około 15-30 minut. Dodać następnie pozostałą część mleka i mąki. Dokładnie wszystko połączyć. Olej rozgrzać na patelni i łyżką nakładać placuszki.na kazdy nalozyc z jednej strony plasterek jabluszka. Smażyć z obu stron na złoty kolor około 2-3 minutki.
Usmażone placuszki posypać cukrem pudrem. smacznego;)