Do góry

Przekąski Przepis na:

Racuszki

Przekąski

Autor: agnik33

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 87

Dodano: 13.08.2009

Odsłon: 1308

Na udany obiad

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jaja rozmącić , dodać mleko , mąkę , roztarte z cukrem i mlekiem drożdże , dokładnie wymieszać . Jabłka obrać , zetrzeć na tarce , dodać do ciasta , wymieszać . Na rozgrzanym tłuszczu kłaść łyżką ciasto i smażyć po obydwu stronach na złoty kolor. Można je posypać cukrem pudrem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń