Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaskowe. Ten smak wszyscy znają z wakacji u babci.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 37
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 676
Szybka i smaczna
Odsłon: 11235
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 281
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 37
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 676
Szybka i smaczna
Odsłon: 11235
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 281
Składniki
Ciepłe mleko, mąkę i drożdże wymieszać i odstawić, aby ciasto urosło, po czym ubić łopatką, dodać łyżeczkę soli, cukru, łyżkę masła i całe jajka. Bezpośrednio przed smażeniem włożyć do ciasta obrane i pokrojone w plasterki jabłka. Usmażyć na gorącym tłuszczu.