Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 738
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 32
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 738
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 32
Składniki
żółtka ucieramy z cukrem waniliowym i 0,5 szlanki cukru.Dodajemy mąke,budyń i 0,5 szlanki mleka.Reszte mleka gotujemyz pozostałym cukrem.Gotujemy i studzimy.
masło ucieramy na puch i dodajemy przestudzony budyń,wsypujemy kokos mieszamy.
na dnie blaszki układamy herbatniki nakładamy część masy i powtarzamy czynnośc aż do wyczerpania składników.wierzch polewamy polewą wedłóg uznania