Do góry

Przekąski Przepis na:

raszerowane ziemniaczki

Przekąski

Autor: basiunia

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 26

Dodano: 27.06.2008

Odsłon: 766

Te ziemniaczki proponowane teraz sa wspanialym dodatkiem do mies oraz ryb,ja osobiscie wole je do ryb..smacznego polecam.

Składniki

  • ziemniaki,pieczarki, cebula
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. obrane i umyte ziemniaki trzeba z nich wydrazyc lyzeczka srodek i nadziewac je farszem zrobionym z posiekanych pieczarek i cebuli.tak zrobione ziemniaczki ukladamy na parelni z odrobina oleju i na kazdy ziemniak kladziemy po troszku masla.dodam ze ten farsz wczesniej przyprawiamy wedle uznania.pieczemy je na malym ogniu jak sie przypieka podlewamy woda i na malym ogniu dalej je pieczemy.polecam do tego pstraga pieczonego w folii.pychotka i polecam kazdemu.smacznego....

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń