Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, bez pieczenia, więc można przygotować w największy upał.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1708
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1708
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Składniki
2 wafle i herbatniki pokruszyć.
Margarynę rozpuścić, dodać cukier, kakao.
Galaretkę rozpuścić w 1 szkl. wody, wlać do masy kakaowej (gorącej), wymieszać. Dodać pokruszone wafle i jeszcze raz wszystko wymieszać.
Gorącą masą posmarować wafle, w jednym końcu położyć banany i zwinąć w roladę (każdy wafel osobno). Wstawić do lodówki żeby stężały.