Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczony brzuszek z niespodzianką...
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Brzuszek natrzeć solą i pieprzem,odstawić .Surową kiełbaskę wyjąć z flaka i podsmażyć z cebulką.Pieczarki zetrzeć na tarce jarzynowej i dodać na patelnię.Dwie gałązki rozmarynu oskubać z listków i posypać brzuszek.Przełożyć na mięsko przesmażoną niespodziankę i zwinąć w roladę.Zasznurować i odstawić na noc do lodówki.Następnego dnia włożyć do naczynia żaroodpornego i upiec w/g wagi (tzn 1kg-1 h) w temp 180 stopni.Ostatnie 15-20 minut podpiekać bez przykrycia,to rolada ładnie się zarumieni.
SMACZNEGO