Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 136
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1034
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 136
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1034
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Składniki
ser zetrzeć na grubym tarku, dodać majonez jajka wymieszać wylać na formę wysmarowaną tłuszczem i wyłożoną papierem, papier też trzeba natłuścić z wierzchu, piec przez 30 min, gdy ostygnie wyłożyć i odczepić papier, farsz: usmarzyć cebule na margarynie dodać pieczarki pokrojone i smarzyć aż woda zniknie . zimne zemleć połączyć z mięsem mielonym i doprawić, dokładnie wymieszać wyłożyć na upieczony placek serowy i zawinąć w roladę na foli aluminiowej, wierzch posypać wegetą i owinąć folią i piec 30 minut