Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzienie można podawać jako pastę do chleba.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Ser w foliowej torebce włożyć do gorącej wody,obracać torebką tak,aby ser równomiernie zmiękł.
Masło utrzeć z serem topionym.Dodać drobno pokrojone jajka,ogórek,marchewkę,natkę pietruszki,wszystko dobrze rozetrzeć,doprawić solą,pieprzem.Można dodać również trochę pokrojonej szynki.
Miękki żółty ser wyjąć z wody,rozwałkować jak ciasto na makaron,posmarować masą,zwinąć jak roladę i w folii włożyć do lodówki.
Schłodzoną roladę kroić w plasterki.