Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 637
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 5684
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 637
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 5684
Składniki
Szpinak usmażyć albo zrobić na parze z przyprawami.
Do szklanki nalać olej dodać rozkruszoną kostkę rosołową rozmieszać wetrzeć w lekko roztrzaskaną pierś z kurczaka potrzymać 30 minut położyć na to 2 plasterki sera żółtego, 4 łyżeczki szpinaku rozsmarować zawinąć spiąć wykałaczkami albo związać nitką białą. Oprószyć papryką słodką
Włożyć do naczynia żaroodpornego i piec 35 minut w 170 stopniach w termoobiegu