Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne, a zarazem pyszne danie.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 53
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1905
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 53
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1905
Składniki
Pokrojona cebulę zeszklić na patelni i połączyć z rozmrożonym szpinakiem. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawić do smaku gałką muszkatołową, vegetą i wymieszać.
Mięso podzielić na płaty, rozbić tłuczkiem, następnie wetrzeć w nie sól, pieprz i paprykę. Na gotową masę wyłożyć szpinak, zawinąć.
Tak przygotowane roladki umieścić w rozgrzanym piekarniku na blasze wyłożonej folią aluminiową. Piec w temperaturze 170 stopni przez 45 minut. Smacznego :)