Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki schabowe z serem i szynką

Dania główne

Autor: Tosca

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1920

Dodano: 13.06.2009

Odsłon: 16928

Łatwe i szybkie danie.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kotlety cienko rozklepać, posolić, popieprzyć. Na środku układać ser, a na nim szynkę (wędzona nadaje fajnego aromatu, ale jak ktoś nie lubi, może być gotowana), ciasno zwinąć i spąć wykałaczkami. Smażyć na złoto.

  2. Bez obaw jeśli ser trochę wypłynie. Podczas smażenia i tak wytwarza się fajny sos, który warto zagęścić odrobiną śmietany. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń