Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne roladki na pyszny obiadek.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 237
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 20
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 237
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 20
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Składniki
Wykonanie: Z mięsa, jajka z bułki namoczonej i odciśniętej, z pokrojonego w kostkę boczku przygotować masę. Doprawić solą, pieprzem, papryką, dokładnie wyrobić masę i uformować roladki. Obtaczać w bułce tartej zmieszanej z startym serem. Smażyć z obu stron na oleju. Podawać z ostrymi sosami np. pomidorowym.