Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajna przekąska podana na imprezie i nie tylko.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 120
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 35
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 120
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 35
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Składniki
śliwki opłukać i osuszyć.
śliwkę owinąć boczkiem,aby powstała roladka i następnie zepnąć wykałaczką.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć roladki z każdej strony, aby boczek się przyrumienił. Następnie przełożyć roladki na papierowy ręcznik aby wchłonął nadmiar tłuszczu.Przełożyć na półmisek i podawać jako przystawkę np do piwka:). śliwki warto nadziać orzechami laskowymi, lub małymi kawałkami fety. Można oprószyć pieprzem i kminkiem.