Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki z mielonego w chrupiacej skorce

Dania główne

Autor: iza1988x

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 25

Dodano: 30.09.2009

Odsłon: 2310

nietypowe,doskonale na komunie,chrzty,swieta i niecodzienne okazje.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. papryke, cebule,pietruszke drobno siekamy

  2. do miesa dodajemy jajko, bulkę tarta, przyprawe do mielonego,papryke,cebule i pietruszke.

  3. wyrabiamy mieso tak jak na kotlety mielone.

  4. skorki myjemy i kroimy na prostokaty.rozkladamy na desce,formujemy kiełbaski z miesa i owijamy je skorka.

  5. ukladamy na natluszczonej blasze i pieczemy na rumiany kolor.

  6. podajemy z ryzem lub ziemniakami, Smacznego !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń