Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie na np.rodzinny obiad. Mała odmiana zwykłego schabowego.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 160
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 160
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Cebulę obrać ,pokroić w drobną kosteczkę .Pieczarki oczyścić ,posiekać.na patelni rozgrzać olej,przesmażyć przygotowane składniki.Oprószyć solą i pieprzem , wymieszać.
Mięso oczyścić ,umyć,osuszyć papierowym ręcznikiem.Na środku każdego kotleta,wzdłuż ułożyć pieczarkowe nadzienie.Ciasno zwinąć roladki,obwiązać nicią kuchenną lub spiąć wykałaczkami.
Na patelni rozgrzać olej.Jajko wbić do miseczki ,roztrzepać .Przygotowane roladki panierować w mące,jajku i bułce tartej.Smażyć ze wszystkich stron na złoty kolor.
Podawać z surówką i ziemniakami lub frytkami