Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wyszły bardzo smaczne i aromatyczne.Bardzo polecam:)
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 198
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5167
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 367
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 85
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 198
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5167
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 367
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 85
Składniki
Pierś umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Pociąć ją wzdłuż na cieńkie plastry. Wcześniej ugotować kapustę i odciśnięta pociąć na drobne części. Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle,dodać kapustę i podsmażać około 15min.ciągle mieszając.Doprawić do smaku. Wystudzony kapuściany farsz nakładać na płaty piersi i zawijać w roladki. Obtoczyć w mące,jajku roztrzepanym i tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron,na wolnym ogniu.
Smacznego życzę!