Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa bardzo smaczna jako drugie danie lub jako danie gorące na przyjęciu.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Składniki na masę mięsną włożyć do miski i dobrze wyrobić. podzielić na 4 części. Każdą parówkę ciasno owinąć liściem kapusty i obłożyć masą mięsną. Powstanie duża rolada. Rolady obsmażyć na gorącym oleju żeby mięso się dobrze skleiło. Przełożyć do rondla zalać gorącym wywarem który można zrobić z kostki rosołowej lub wg własnego uznania. Dusić 30 min. Podawać z ziemniakami i kapustą lub innymi jarzynami, surówkami, pasują wszystkie. Smacznego