Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na przystawkę lub przekąskę. Warzywa z serem brie w papierze ryżowym. Idealnym dopełnieniem jest dressing jogurtowy z ziołami Folwark.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 270
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1799
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 270
Składniki
Sałatę umyć osuszyć, odciąć grube końce. Obranego ogórka, awokado, ser brie pokroić w słupki.
W schłodzonej wodzie przez około 10-12 sekund namoczyć papier ryżowy.
Na papierze ułożyć sałatę, na brzegu pasek awokado, sera i ogórka. Polać dressingiem jogurtowym z ziołami i ścisło zawinąć.
Przekroić ostrym nożem na pół. Posypać sezamem.
Podawać schłodzone. **************************** Trzymając w lodówce najlepiej przykryć rollsy folią spożywczą, żeby nie wyschły.