Do góry

Dania główne Przepis na:

ROSÓŁ Z LANYM JAJKIEM

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15424

Dodano: 18.10.2009

Odsłon: 6327

Delikatny, wspaniały.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka utrzepac z wodą.

  2. Do wrzącego wywaru z kurczaka dodac groszek i cienkim strumieniem wlewac jajka, Gotowac 2 minuty. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ivona 22 października 2009 Nie nazywaj wywaru z bladego kurczka rosołem .Totalne nieporozumienie ! I te "lane jajka",lane to są kluski i nie w takiej ilości jak na focie,bo to jedna wielka paciaraja.....i gdzie mąka .? A po jakiego grzyba groszek ...? Ty to po pijaku piszesz...?

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń