Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
skrzydelka myjemy dokladnie i wrzucamy do zimne jwody. od momentu zagotowania gotujemy jakies 30-40 min na malutkim ogniu nastepnie dodajemy wloszcyzne( mozna dodac kawalek pora-liscia) cebulke podsmazamy na palniku od gazu na czarno;) dodajemy do gotujacych sie skrzydelek z warzywami
gotujemy na malenkim ogniu az miesko i warzywa zmiekna na koncu dodajemy kostki,pieorz sol lub wegete. dodajemy mrozona lub swieza natke pietruszki. zagotowac i smacznego;)