Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobry na upaly i smaczny
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
Umyj starannie ogorki,obierz je ze skorki,pokroj w bardzo drobna kostke i wrzuc do szklanej miski.
Buraki oierz ze skorki zetrzyj na tarce i dodaj do ogorkow.
Nastepnie wlej do nich kefir,dodaj jogurt,szczypte soli odrobine pieprzu i umyty,drobno posiekany koperek.Wymieszaj starannie wszystkie skladniki,przykryj miske pokrywka i wstaw ja na godzine do lodowki.
Potem wlej rozowy chlodnik do miseczek.Kazda posyp drobno posiekanym jajkiem.